lunes, 7 de enero de 2013

Reseña Aigües Tèrboles - Claudia Gray

Titulo:Aigües Tèrbloles
Autor:Claudia Gray
Editorial:Estrella polar
Libro:1/1
Colección:-
Formato:tapa blanda con solapas
Paginas:336
ISBN:978-84-9932-725-9
PVP:14.99
Edad:mas de 14 años
Sinopsis:
10 d’abril del 1912, Southampton
El Titanic, el vaixell més gran del món, està a punt de salpar. A bord viatja Lady Regina i els seus dos fills, acompanyats de la minyona, la Tess, una noia de divuit anys que somia arribar a Nova York per començar una nova vida
Just abans de posar-se en marxa, la Tess coneix l’Alec, un atractiu viatger que amaga un secret molt fosc. L’Alec és, en realitat, un home llop que intenta fugir del líder d’una poderosa germandat, que també és al vaixell i el persegueix per prendre-li l’herència.
Mentre la seva obsessió per l’Alec creix, la Tess haurà d’enfrontar-se a un perillós joc de poders. I el destí s’encarregarà de complicar més les coses quan el Titanic xoqui contra un iceberg a les costes de Terranova…
Opinió personal:
Fa bastant que aquest llibre em cridava l'atenció. Havia llegit la saga mitjanit la mateixa autora pel que sabia que el seu estil a l'hora d'escriure m'agradava encara que les seves anteriors obres no estiguessin entre les meus favorites. La barreja de la història del Titanic, juntament amb el factor dels homes llop em cridava molt en tenir algunes de les coses que més m'interessen a l'hora voler un llibre.

És un d'aquests llibres que atrapen des del principi. Quan vaig començar a llegir-lo tenia pensat llegir només unes quantes pàgines però quan em vaig adonar ja havia passat amb escreix de les 100 pàgines i el deixi de banda només perquè havia de fer altres coses. No té poques pàgines però tampoc moltes, amb el que a mi respecta es pot llegir en una sola tarda.

La història esta narrada en primera persona des de la perspectiva de Tess, la protagonista d'aquest llibre, i al contrari del que vaig pensar que tindria resulta que no m'he trobat amb les típiques dudes d'una protagonista ploranera amb una gran manca de autoestima. Tess és una d'aquestes protagonistes que marquen la diferenciada, intel · ligent, realista, sabent el lloc on aquesta però intentant sortir amb l'esperança d'arribar a Nova York per començar una nova vida lluny de la maníaca Lady Lisle i la seva família però sense arribar a semblar una amargada que es compadeix de si mateixa.

Tot comença quan és enviada a la ciutat per lady Lisle, té por del que pot trobar-se i després d'un estrany episodi en què coneix a Alec, creu estar fora de perill ja que al segon dia s'embarcara en el Titanic a la recerca d'una nova vida tot i que les següent setmana de viatge encara seguirà treballant per als Lisel, una família noble bastant arruïnada.

A l'última persona a qui espera trobar-se a bord del Titanic és a Alec i encara menys al seu perseguidor de l'altra nit, Mikhail, que sembla tenir més d'un objectiu per trobar-se al mateix lloc que ella i la família per a la qual treballa i que, com ira descobrint les raons que el porten aquestes allà, bastant més fosques del que s'esperava ...

És un d'aquests llibres que es llegeixen en un sospir, que aconsegueixen mantenir enganxada des de la primera fins a la ultima pàgina. La part dolenta que li puc trobar és que pel fet que tots sabem que el Titanic no té el millor dels finals, aproparte cada vegada més a la última pàgina no és una cosa que animi massa però per la meva sorpresa en arribar a aquesta l´autora ha aconseguit sorprendrem bastant a causa del que passava, a més la forma que ha tingut per explicar el que passava fent bastant real en ser definit tot.

D'altra banda com una cosa positiva aquesta la relació d'Alec i de Tess, no és exactament l'amor a primera vista encara que se li acostar bastant ja que els dos protagonistes tenen més aviat poc temps per conèixer l'un a l'altre però tot i així l'autora sap explicar de manera que no ha arribat a semblar la típica història.

Aquest és un d'aquests llibres que val la pena llegir, dels que et fan voler que hagin més pàgines després d'haver llegit l'última, de manera que aconsegueix que segueixis pensant en ell.

Opinión personal: (en castellano)
Hace bastante que este libro me llamaba la atención.  Había leído la saga Medianoche la misma autora por lo que sabia que su estilo a la hora de escribir me gustaba aunque sus anteriores obras no estuvieran entre mis favoritas. La mezcla de la historia del Titanic, junto con el factor de los hombres lobo me llamaba mucho al tener algunas de las cosas que mas me interesan a la hora  querer un libro.

Es uno de esos libros que atrapan desde el principio. Cuando empecé a leerlo tenia pensado leer tan solo unas cuantas paginas pero cuando me di cuenta ya había pasado con creces de las 100 paginas y lo deje de lado solo porque tenia que hacer otras cosas. No tiene pocas páginas pero tampoco muchas, con  lo que  a mi respecta se puede leer en una sola tarde.

La historia esta narrada en primera persona desde la perspectiva de Tess, la protagonista de este libro, y al contrario de lo que pensé que tendría  como consecuencia, no me he encontrado con las típicas comeduras de coco de una protagonista llorona con una gran falta de autoestima. Tess es una de esas protagonistas que marcan la diferenciada, inteligente, realista, sabiendo el lugar en el que esta pero intentando salir con la esperanza de llegar a Nueva York  para empezar una nueva vida lejos de la maníaca Lady Lisle y a su familia pero sin llegar a parecer una amargada que se compadece de si misma.

Todo empieza cuando es enviada a la ciudad por lady Lisle, tiene miedo de lo que puede encontrarse y tras un extraño  episodio en el que conoce a Alec, cree estar a salvo puesto que al segundo día se embarcara en el Titanic en busca de una nueva vida pese a que las siguiente semana de viaje aun seguirá trabajando para los Lisel, una familia noble bastante arruinada.

A la ultima persona a la que espera encontrarse a bordo del Titanic es a Alec y menos un a su perseguidor de la otra noche, Mikhail, que parece tener mas de un objetivo para encontrarse en el mismo lugar que ella y la familia para la que trabaja y que, como ira descubriendo las razones que lo llevan  estas allí sin bastante mas oscuras de lo que se esperaba...

Es no de esos libros que se leen en un suspiro, que consiguen mantenerte enganchada desde la primera hasta la ultima pagina. La parte mala que le puedo encontrar es que debido a que todos sabemos que el Titanic no tiene el mejor de los finales, acercarte cada vez mas a la ultima pagina no es algo que anime demasiado pero para mi sorpresa al llegar a estas he conseguido sorprenderme bastante debido a lo que ocurría, ademas de la forma que ha tenido la autora para contar lo que pasaba haciéndolo bastante real al describirlo todo.

Por otra parte como algo positivo, esta la relación de Alec y de Tess, no es exactamente el amor a primera vista aunque se le acerqué bastante puesto que los dos protagonistas tienen mas bien poco tiempo para conocerse el uno al otro pero aun así la autora sabe contarlo de manera de esas  en las que no ha llegado a parecerme la típica historia.

Este es no de esos libros que vale la pena leer, de los que te hacen querer que hayan mas paginas después de haber leído la ultima,  tal manera que consigue que sigas pensando en el.

Tienes que leerlo.

Muchas gracias Estrella Polar por el ejemplar.

4 comentarios:

  1. Pues tiene que estar bien!

    ResponderEliminar
  2. La verdad es que me gustó mucho!
    Un beso.

    ResponderEliminar
  3. tengo muchas ganas de leerlo.
    aver si lo hago pronto.
    un beso

    ResponderEliminar
  4. No lo conocía, pero no parece que tenga mala pinta :)
    Besitos y gracias por la reseña ^-^

    ResponderEliminar

Si queréis poneros en contacto conmigo o dejar alguna URL hacerlo a perdidaenunmundodelibros@yahoo.es los comentarios que no tengan que ver con al entrada serán borrados.