jueves, 23 de mayo de 2013

Reseña Cançó de Mar 2 La transforanció - Amanda Hocking

Titulo:La transformació
Autor:Amanda Hocking
Editorial:Fanbooks
Libro:2/4
Colección:
Formato:Tapa blanda con solapas
Paginas:303
Edad:Mas de 14 años
ISBN:978-84-1574-502-0
PVP:14.96

Sinopsis:
« I si per aconseguir la immortalitat haguessis de pagar un preu terrible? »
La Harper només desitja una vida normal i segura. Però tot es capgira quan la seva germana petita, la Gemma, fuig amb unes noies increïblement atractives i perilloses. Decidida a recuperar la seva germana costi el que costi, la Harper s’haurà d’enfrontar a reptes del tot desconeguts. Per sort, pot comptar amb en Daniel, un noi guapíssim que és immune als obscurs poders de les noies.
Opinió personal:
La primera part d'aquesta saga em na agradar, no puc dir que m'encanti la manera de narrar de l'autora perquè no és així, ja que he de reconèixer que és bastant simple per al que s'espera després de veure tota la fama que ha obtingut , però compleix el seu objectiu al explicar històries entretingudes que no es fan pesades en cap moment, amb lo qual tenia moltes ganes de llegir aquest llibre, especialment perquè l'anterior tenia un final dels tallats per la meitat, i sabent ja mes o menys el que anava trobar en entre les seves pàgines no m'ha decebut lloc segueix en la mateixa línia que l'anterior.

L'acció continua on ho va deixar seu predecessor. Gemma s'ha hagut d'anar amb les sirenes i ara se suposa que intentarà portar una vida com la seva ja que el altra opció és morir mentre que, Harper fa tot el possible per ajudar la seva germana. Amb tot això ens trobem amb que tornem a seguir la història des de dos punts de vista diferents, la narració està feta en tercera persona i al llarg dels capítols anem alternant la perspectiva de les dues germanes per saber el que està passant amb Gemma i les sirenes però siguent també conscients del que passa a Capri després de la desaparició de la Gemma.


En quant a la història, aconsegueix enganxar bastant, al llarg dels capítols estem desitjant veure si Harper aconseguirà trobar la seva germana mentre que alhora no parem de pensar en que passés i com arreglessin les coses si això realment ocorre, pel que l'autora aconsegueix mantenir l'interès en l'acció però, per altra banda resulta una mica lent. Hi ha moments en què sembla que les coses no avancen i realment per al que passa en aquest llibre gairebé que es podria haver esperat que l'anterior fos alguna cosa més llarg perquè des del meu punt de vista la majoria de les coses que passen són com la palla , només estan per fer el llibre més llarg.


Si hagués de quedar-me amb una de les dues protagonistes em seguiria decantant per Harper, personalemnt em cau molt millor que Gemma encara que aquesta tampoc aquest del tot malament, això sempre depenent de com la miris, però en aquesta ocasió més que en l'anterior l'he vist alguna cosa estupida. Al principi esta mig deprimida pel que li passa i s'entén però la seva forma d'actuar després, quan comença cedir una mica davant les sirenes i la seva forma de vida, no m'acaba de convèncer de la mateixa manera que no ho han fet moltes de les seves accions cap al final del llibre, al meu entendre complica les coses massa.


D'altra banda la seva germana fa lo contrari, sap com arreglar-i és mes sincera amb l'altra de manera que saps el que esperar d'ella encara que d'altra banda no m'ha acabat d'agradar la relació que té amb Daniel. No entenc perquè l'autora ha de donar tantes voltes perquè mentre que la de la Gemma i Alex resulta ser dels més embafador puguis imaginar la de Harper i Daniel pereix que no avanci però mantenint el nivell pasetelos quan els dos personatges estan junts.


És un llibre que es pot llegir ràpid a causa de la seva narració, com he dit al principi aquesta és senzilla i no hio han moltes en les descripcions, tampoc es troben a faltar però no predominen i això és una cosa que m'ha agradat però el problema ve a l'hora de veure el desenvolupament dels personatges, tot i no ser plans i tenir una actitud clara he trobat a faltar conèixerlos amb més profunditat, perquè en en el cas d'Alex almenys, l'actitud que té envers Gemma m'ha resultat poc creïble i per la quantitat de personatges que hi ha crec que l'autora podria haver aturat mes a l'hora de descriure tal com a fet amb Thea, una de les sirenes la qual en aquest llibre m'ha arribat a caure força bé i sobre la qual estic desitjant saber més.


Difinitivamente un llibre que m'ha agradat, segueix en la mateixa línia que l'anterior i resulta entretingut però realment la història no avança per res pel que fa a la trama i les històries d'amor que l'autora fica pel mig resulten ser poc creïbles, això si, a excepció d'algunes de les parts en què veiem el que passa amb Gemma i en què està en la seva fase més depressiva, les coses es passen ràpid i aquest pot ser fàcilment un d'aquests llibres que llegir en una tarda .


Opinión personal:
La primera parte de esta saga me gusto, no puedo decir que me encante la forma de narrar de la autora porque no es así, ya que tengo que reconocer que es bastante simple para lo que se espera después de ver toda la fama que ha obtenido, pero cumple su objetivo al contar historias entretenidas que no se hacen cuesta arriba en ningún momento por lo que tenia muchas ganas de leer este libro, especialmente porque el anterior tenia un final de los cortados por la mitad, y sabiendo ya mas o menos lo que iba encontrar en entre sus paginas no me ha decepcionado puesto sigue en la mima linea que el anterior.

La acción sigue donde lo dejo su predecesor. Gemma se ha tenido que ir con las sirenas y ahora se supone que va a intentar llevar una vida como la suya ya que lo otra opción es morir mientras que, Harper hace todo lo posible por ayudar a su hermana. Con todo esto no encontramos con que volvemos a seguir la historia desde dos puntos de vista diferentes, la narración esta hecha en tercera persona y a lo largo de los capítulos vamos alternando la perspectiva de las dos hermanas para saber lo que esta ocurriendo con Gemma y las sirenas pero para ser también consientes de lo que pasa en Capri después de la desaparición de Gemma.

En cuanto a esto la historia consigue enganchar bastante, a lo largo de los capítulos estamos deseando ver si Harper conseguirá encontrar a su hermana mientras que a la vez no paramos de pensar en que pasara y como arreglaran las cosas si esto realmente ocurre por lo que la autora consigue mantener el interés en la acción pero, por otra parte resulta algo lento. Hay momentos en los que parece que las cosas no avanzan y realmente para lo que ocurre en este libro casi que se podría haber esperado que el anterior fuera algo mas largo porque desde mi punto de vista la mayoría de las cosas que pasan son como la paja, solo están para hacer el libro mas largo.

Si tuviera que quedarme con una de las dos protagonistas me seguiría decantando por Harper, personalemnte me cae mucho mejor que Gemma aunque esta tampoco este del todo mal, eso siempre dependiendo de como la mires, pero en esta ocasión mas que en la anterior la he visto algo estupida. Al principio esta medio deprimida por lo que le ocurre y se entiende pero su forma de actuar pero después, cuando empieza ceder un poco ante las sirenas y su forma de vida, no me acabo de convencer al igual que no lo han hecho muchas de sus acciones hacia el final del libro, en mi opinión complica las cosas demasiado.

Por otro lado su hermana no lo hace si no que sabe como arreglarlas y es mas sincera con la otra de forma que sabes lo que esperarte de ella aunque por otra parte no me ha acabado de gustar la relación que tiene con Daniel. No entiendo porque la autora tiene que darle tantas vueltas porque mientas que la de Gemma y Alex resulta ser de los mas empalagoso que puedas imaginarle la de Harper y Daniel perece que no avance pero manteniendo el nivel paseteloso cuando los dos personajes están juntos.

Es un libro que se puede leer rápido debido a su narración , como he dicho al principio esta es sencilla y no se para mucho en las descripciones, tampoco se echan en falta pero no predominan y eso es algo que me ha gustado pero el problema viene a la hora de ver el desarrollo de los personajes, pese a no ser planos y tener una actitud clara he echado en falta conocerlo con mas profundidad, porque en en el caso de Alex al menos, la actitud que tiene hacia Gemma me ha resultado poco creíble y para la cantidad de personajes que hay creo que la autora podría haberse parado mas a la hora de describirlo tal y como a hecho con Thea, una de las sirenas la cual en este libro me ha llegado a caer bastante bien y sobre la que estoy deseando saber mas.

Difinitivamente un libro que me ha gustado, sigue en la misma linea que el anterior y resulta entretenido pero realmente la historia no avanza para nada en lo referente a la trama y las historias de amor que la autora mete de por medio resultan ser poco creíbles, eso si, a excepción de algunas de las partes en las que vemos lo que ocurre con Gemma y en las que esta en su fase mas depresiva, las cosas se pasan rápido y este puede ser facilmente uno de esos libros que se leer en una tarde.

Muy bueno.

Muchas gracias a Estrella Polar por el ejemplar.

2 comentarios:

  1. Me llama lo tengo apuntado besos
    Pasate

    ResponderEliminar
  2. El libro ya lo leí, (sigo la saga). Estoy de acuerdo con tu opinion, sin embargo aun espero para leer el ultimo libro :) ajjaja besos.

    ResponderEliminar

Si queréis poneros en contacto conmigo o dejar alguna URL hacerlo a perdidaenunmundodelibros@yahoo.es los comentarios que no tengan que ver con al entrada serán borrados.