sábado, 18 de julio de 2015

Novedades de Fanbooks para este otoño

No siempre os hablo de las publicaciones de Fanbooks al publicar sus libros en catalán, supongo que en ese sentido y si no conocéis la lengua no os suele llamar la atención, aunque suelo actualizarlas en la sección de novedades.
En esta ocasión voy a hacer una excepción, mas que nada porque hay unas cuantas que me llaman bastante la atención y porque alguna de ellas las encontrareis también en castellano este otoño.

Las primeras dos saldrán el 7 de Octubre. Una de ellas una reedición de No està escrit a les estrelles de John Green - Bajo la misma estrella- en tapa dura con sobrecubierta. La otra es Mentiders, conocida como We were liars por la blogosera de habla ingles donde ha cosechado unas criticas buenísimas.

No està escrit a les estrelles - John Green
 7 de Octubre
Perspicaç, irreverent i audaç... És l’obra més ambiciosa i eclipsant de John Green. Explora, amb gran perícia, la divertida, emocionant i tràgica tasca de viure i de l’amor. Tot i que la medicina ha aconseguit reduir el tumor i li ha regalat uns anys més de vida, la Hazel segueix sent una malalta terminal. El seu fi nal sembla que ja estigui escrit. Però l’aparició d’Augustus Waters al grup de suport de nois amb càncer li
canvia radicalment la vida. La història està a punt de ser reescrita.

Mentiders - E. Lockhart
7 de Octubre
Cada estiu la Cadence Sinclair passava les vacances amb els seus dos cosins i el seu amor. Això era el millor de la seva vida. Fins que alguna cosa terrible va passar l’estiu que ella complia quinze anys i des de llavors la seva vida es va omplir de secrets. La Cadence no pot recordar els fets i la seva família s’entesta a ocultar-los-hi. Fins que l’estiu en què en fa disset, descobreix quina és la veritat...

Las dos siguientes llegaran el 21 de Octubre.

El noi del bus - Aina Li
La Diana agafa cada tarda el bus per tornar a casa després de l’institut. Aquella tarda, s’asseu al costat d’un noi guapíssim, però ell ha de baixar a la parada següent i s’acomiaden sense dir-se els noms ni donar-se els telèfons. Però la casualitat farà que es tornin a trobar i surtin junts seguint un pacte: no es diran els noms durant un mes, ell serà el noi del bus i ella la noia del bus.

First love - James Patterson y Emily Raymond
Crèiem que podíem fugir del món...
Una boja aventura creuant el país...
Pensàvem que podíem escapar del temps...
...i per un moment ho vam fer.

Y esta que se publicara en Septiembre.

“Als que pensen diferent, als que són assenyalats amb el dit per “crear problemes”, a les peces que no encaixen en el puzle social, als que gosen mirar el món des d’una perspectiva nova, perquè les persones que estan prou boges com per pensar que poden canviar el món són aquelles que l’acaben canviant.”
A tots ells es referia Steve Jobs i a tots ells s’adreça aquesta divertida i emotiva biografia il·lustrada d’un dels emprenedors més admirats de tots els temps.

¿Que os parecen? ¿Les tenéis ganas a alguno?

2 comentarios:

  1. Me encantan todas las portadas. Gracias por el aporte.
    Besos alados,

    Lu

    ResponderEliminar
  2. Anónimo7/19/2015

    Bajo la misma estrella ya me lo he leído y me encantó. El que espero con más ansias es el de Éramos mentirosos, y aunque soy de Valencia y entiendo el idioma catalán, me siento más cómoda leyéndolos en castellano. ¡Un saludo y gracias por la información!

    ResponderEliminar

Si queréis poneros en contacto conmigo o dejar alguna URL hacerlo a perdidaenunmundodelibros@yahoo.es los comentarios que no tengan que ver con al entrada serán borrados.