lunes, 13 de julio de 2015

Foto Reseña Joc de Trons II - George R. R. Martin

Titulo: Joc de Trons
Autor: George R. R. Martin
Editorial:Estrella Polar
Libro:2/4?
Colección:COMIC BOOKS
Formato:Tapa dura
Paginas:176
ISBN: 978-84-15745-04-4
PVP:15.00

Edad:-
Sinopsis:
La història èpica de més èxit dels últims temps. En una terra on els estius poden durar dècades i els hiverns tota una vida, està a punt d'esclatar el conflicte. El fred s'acosta, i en les estepes del nord, a Hivèrnia, forces sinistres i sobrenaturals esperen rere el Mur que protegeix el reialme...De tots els creadors de fantasia èpica, Martin és, de bon tros, el millor.
Aquest és el segon dels quatre volums de l'adaptació en còmica de Joe de trous, al primera part de la saga, tot un best-seller mundial.

Reseña del primer cómic:

Opinió/n personal -en castellano y catalán-:

Tenint en compte que el primer volum dels còmics em va encantar era d'esperar que el segon no trigués a caure entre les meves mans.

Teniendo en cuenta que el primer volumen de los cómics me encantó era de esperar que el segundo no tardara en caer entre mis manos. 



L'edició d'aquesta segona part del primer llibre segueix com l'anterior, en tapa dura, amb imatges a tot color i molts detalls en les il·lustracions.

La edición de está segunda parte del primer libro sigue como la anterior, en tapa dura, con imágenes a todo color y muchos detalles en las ilustraciones.


En aquest sentit no puc parlar molt de la forma d'il·lustrar els còmics perquè realment no es massa del tema però si que puc dir que tant els paisatges com els personatges són molt realistes, i fins molt fidels a les descripcions que donava Martin en els llibres . Hi ha pàgines en què tot són vistes del que el seu autor només ens feia imaginar.

En este sentido no puedo hablar mucho de la forma de ilustrar los cómics porque realmente no se demasiado del tema pero si que puedo decir que tanto los paisajes como los personajes son muy realistas, y hasta muy fieles a las descripciones que daba Martin en los libros. Hay paginas en las que todo son vistas de lo que su autor solo nos hacía imaginarnos.


Pel que fa a la història. La cosa segueix sent una miqueta introductòria al tractar-se d'un primer llibre però això no vol dir que no m'hagi agradat, per posar un exemple, m'ha agradat tornar a veure a Jon Neu en els seus primers moments en la guàrdia de la nit i recordar com era abans que madurar més.

En lo referente a la historia. La cosa sigue siendo un tanto introductoria al tratarse de un primer libro pero esto no quiere decir que no me haya gustado, por poner un ejemplo, me ha gustado volver a ver a Jon Nieve en sus primeros momentos en la guardia de la noche y recordar como era antes de que madurar más.


Les escenes de lluita, al seu torn, segueixen presents, amb tots els detalls i sense censura alguna, cosa que m'ha agradat perquè realment el seu autor tampoc es talla molt a l'hora de descriure-les i li acaba donant l'aire dur a la història que sempre ha tingut.

Las escenas de lucha, a su vez, siguen presentes, con todos los detalles y sin censura alguna, cosa que me ha gustado porque realmente su autor tampoco se corta mucho  ala hora de describirlas y le acaba dando el aire duro a la historia que siempre ha tenido.


També és veritat que en comparació amb el que ens queda per veure aquest volum ha estat una mica més explicatiu que una altra cosa, passen coses, però moltes d'elles amb mes que res perquè seguim donant-nos compte on som.

También es verdad que en comparación con lo que nos queda por ver este volumen ha sido algo más explicativo que otra cosa, pasan cosas, pero muchas de ellas con mas que nada para que sigamos dándonos cuenta donde estamos.


A més del fet que ens centrem més en la història de Tyrion i alguna cosa en Desembarcament del rei, de manera que algunes coses, com el que passa amb Deanerys, queden més al marge pel que hi ha alguns moments en què m'hauria agradat sortir una poc de Ponent per veure que més hi havia, encara que suposo que en el pròxim volum les coses seran al reves

Ademas del hecho que nos centramos mas en la hsitoria de Tyrion y algo en Desembarco del rey, por lo que algunas cosas, como lo que ocurre con Deanerys, quedan más al margen por lo que hay algunos momentos en los que me habría gustado salir un poco de Poniente para ver que más había, aunque supongo que en el próximo volumen las cosas serán al reves.

En menys paraules, m'ha agradat molt seguir rellegint el llibre d'aquesta manera malgrat que en aquesta ocasió no ha tocat la part que més m'agradava a mi, és una bona manera de tornar a submergir-se en la història, i ja us dic que hi ha vegades que mes que llegir em quedava mirant les il·lustracions.

En menos palabras, me ha gustado mucho seguir releyendo el libro de esta forma pese a que en esta ocasión no ha tocado la parte que mas me gustaba a  mi, es una buena forma de volver a sumergirse en la historia, y ya os digo que hay veces que mas que leer me quedaba mirando las ilustraciones.

Muchas gracias a fanbooks por el ejemplar. 

1 comentario:

  1. La verdad que no lo he leído, pero las ilustraciones parecen especataculares!!!
    gracias por el post y recomendación!
    Abrazo

    ResponderEliminar

Si queréis poneros en contacto conmigo o dejar alguna URL hacerlo a perdidaenunmundodelibros@yahoo.es los comentarios que no tengan que ver con al entrada serán borrados.